4 april 2023

10 jaar wandelgroep KBO Zeelst

10 jaar Wandelgroep KBO-Zeelst

Als in het voorjaar van 2013 Kees vd Aa en Ad Schoofs een wandelgroep willen gaan opstarten binnen de KBO-Zeelst realiseren ze zich niet dat, na 10 jaar, nog steeds zoveel wandelaars veel plezier beleven aan hun wekelijkse wandeling op de vrijdagochtend.

Plezier en vriendschap staan hoog in het vaandel en ze willen de Kempen en de Meijerij gaan verkennen. Wat we nu, na 10 jaar, kunnen constateren is dat ze in deze opzet meer dan geslaagd zijn.

De eerste wandeling was op 5 april 2013. Het Geitenboerke was de plaats waar het allemaal begon  met een eerste groep van 8 wandelaars. De wandelgroep groeit in de loop der jaren gestaag uit tot op dit moment 40 wandelaars. De afgelopen 10 jaar hebben we 421 keer gewandeld en we hebben een keuze uit ruim 200 wandelroute’s.

We vertrouwen er op dat we, ook in de komende jaren, nog veel plezier zullen kunnen beleven aan onze wekelijkse wandelingen.

Op deze pagina is meer informatie te lezen over de wandelgroep en hier vindt u ook een aantal foto’s en filmpjes van afgelopen jaren.

Wandelgroep KBO-Zeelst