16 april 2023

Inzage in uw medisch dossier

 

 

 

 

Sinds 2022 is het voor iedereen mogelijk om online inzage te krijgen in zijn/haar medische dossier bij de huisarts. Huisartsen maken daarbij gebruik van een patiëntenportaal. Via dat portaal krijgt u toegang tot en inzage in uw medische dossier, kunt u uw huisarts gericht vragen stellen, afspraken maken, online vragen stellen (e-consult) , herhaalrecepten aanvragen en nog veel meer.

Floor Willemse, praktijkmanager van Huisartsen de Bolzen: ” Door de inzage in hun eigen medisch dossier raken patiënten meer betrokken bij hun eigen gezondheid, krijgen meer inzicht op de invloed van hun eigen leefstijl en verkleint de kans op medische complicaties. Maar nog veel te weinig mensen weten van die mogelijkheid om hun dossier in te zien. Daar willen wij wat aan doen.”

In samenwerking met de Bibliotheek en enkele Veldhovense huisartsen verzorgt SeniorWeb Veldhoven een (gratis) presentatie over de mogelijkheden van het patiëntenportaal.

Een van de beschikbare patiëntenportalen is MijnGezondheid.net,  waarvan behalve  Huisartsen de Bolzen, ook huisartsen van de Ligt en Prometheus  gebruik van maken.

In deze presentatie leert u wat er allemaal kan met het patiëntenportaal en wat er nodig is om hier gebruik van te maken en in te loggen.

Wilt u ook weten hoe u gebruik kunt maken van een patiëntenportaal meldt u dan aan voor deze presentatie verzorgd door Floor Willemse van Huisartsen de Bolzen.

De presentatie wordt gehouden op:

maandag 24 april in de grote (boven) zaal van de bibliotheek aan het Meiveld

Aanvang 14.00 uur

Interesse?
Meldt u zich dan aan via www.seniorwebveldhoven.nl

Aanmelden is i.v.m. de te verwachten opkomst noodzakelijk.

Het bijwonen van deze presentatie is gratis.