24 april 2023

Help, ik kom er niet uit!!!

Digitaal Café Speciaal

Na drie zeer geslaagde bijeenkomsten gaan wij het voorjaarsprogramma van Seniorweb Veldhoven afsluiten met een Digitaal Café Speciaal.

In de voorbije maanden hebben we enkele onderwerpen behandeld die, weliswaar bij onze bezoekers tot nieuwe inzichten hebben geleid, maar waarvan de uitwerking lastiger en moeilijker is dan menigeen heeft gedacht. Daar gaan we iets aan doen, als u dat wilt.

Drie, tijdens de Digitale cafés behandelde onderwerpen, vragen om nazorg, namelijk:

1.           de wachtwoorden-manager

2.           het openen van een internet-bankrekening of opzetten van een betaal-app

3.           de toegang tot uw medisch dossier (presentatie a.s. maandag)

Daarvoor organiseren wij op dinsdag 9 mei een drietal workshops. In deze workshops gaan wij u helpen met het oplossen van uw problemen bij het instellen van een wachtwoordmanager, het openen of opzetten van een internet-betaal-app, of het creëren van toegang tot uw medisch dossier.

Dit Digitaal Café Speciaal wordt dus geen klassikaal gebeuren, maar u krijgt persoonlijke hulp van een van onze docenten. Hulp op maat dus.

Om  deze speciale workshop soepel te laten verlopen is aanmelding vooraf in dit geval noodzakelijk.

De kosten van deze HELP, IK KOM ER NIET UIT- workshop zijn € 5 en kunnen ter plaatse worden voldaan. En geen café zonder koffie/thee.

Bij uw aanmelding kunt u uw hulpvraag aangeven. En ook zonder specifieke hulpvraag bent u natuurlijk van harte welkom.

Dit Digitaal Café Speciaal wordt gehouden op 9 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de bovenzaal van de Bibliotheek. Aanmelding via      www.seniorwebveldhoven.nl