15 oktober 2020

Activiteiten Commissie Kring Vldh

Bericht van Activiteiten Commissie KBO Kring Veldhoven:

Geachte KBO leden,

Met pijn in het hart menen we toch te moeten besluiten om onze jaarlijkse foto-middag na de meerdaagse reis, dit jaar te annuleren.
Met de enorme toename van het aantal corona-besmettingen is het niet verantwoord om een gezellige middag te organiseren. De adviezen vanuit de overheid zijn nog steeds “beperken van verplaatsingen en van contacten”.
Wil je deze adviezen volgen dan is gezamenlijk foto’s kijken in groter gezelschap niet verstandig.
Wel zijn de foto’s te zien op de website van KBO Kring Veldhoven. Zie daarvoor website;  www.kbo-kringveldhoven.nl
Mocht het niet lukken om de foto’s te bekijken of zijn er andere vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op met Theo Tuijtelaars, 040 7873518.
Ook het bezoek aan een kerstmarkt zal dit jaar niet door de “Activiteiten commissie van KBO Kring Veldhoven” worden georganiseerd. Voor deze activiteit zijn er op dit moment eveneens te veel onzekerheden.
Verder vooruitkijkend naar volgende voorjaar zal er ook geen meerdaagse reis worden aangeboden door de “Activiteiten commissie KBO Kring Veldhoven. Een meerdaagse reis in september 2021 moet toch al gauw worden uitgezocht en besproken in januari februari van het nieuwe jaar. Het is niet realistisch om er nu van uit te gaan dat alle corona problemen in het komende voorjaar zijn opgelost. Grote kans dus dat een meerdaagse reis organiseren niet gaat lukken.
Wel blijven we de vinger aan de pols houden om zodra het mogelijk is weer een mooie en gezellige reis voor jullie aan te bieden.

Vriendelijke groet,

Theo Tuijtelaars
Secretaris, Activiteiten commissie KBO Kring Veldhoven